קבלת שירותי תיכנות סאפ SAP CRM עבור אגף מינהל תלמידים ובית הספר הבינלאומי

לפי תקנה: 3(18)

שם ספקים: חברת בייהו בע"מ

תאריך ההחלטה: 15.07.2020

נימוקים: חברת בייהו בע"מ (להלן: "החברה"), באמצעות תכניתן מטעמה, מעניקה שירותי מומחה למודול ה-CRM במערכת ה-SAP ("המערכת") - המשמש את אגף מנהל תלמידים ובית הספר הבינלאומי באוניברסיטת חיפה. החברה הובילה את פיתוח פרויקט המפ"ל באוניברסיטה וכן, את כלל הפיתוחים האחרים במערכת מאז הקמתה, הכוללים מספר רב של תכניות וממשקים אל מערכות משיקות ובכללן מודול  SLCM ב-SAP רשתות חברתיות, רשתהאינטרנט, שירותי מרכזיית IP, מערכת מוקד (CTI) ועוד. החברה, היא היחידה המכירה לעומק, ובמשך שנים ארוכות, את קוד ה-CRM והיישום האקדמי הייחודי שהוקם באוניברסיטת חיפה. לחברה היכרות מעמיקה עם עולם השיווק האקדמי ובכלל זה, יישום ייחודי של מערכת תעדוף שיחות, על בסיס הזדמנויות להצלחה בלימודים. במצב דברים זה, החברה היא היחידה שיכולה לתחזק את המערכת הקיימת ולתת מענה לצרכים נוספים באוניברסיטת חיפה.