בכוונת אוניברסיטת חיפה להתקשר עם ארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד, כספק יחיד.

מהות ההתקשרות: הפעלת תכנית חברתית שתהווה חלק מ"מכינה" קדם אקדמית המופעלת ומנוהלת ע"י האוניברסיטה המיועדת ומותאמת לבני החברה הערבית

מקור הסמכות: תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה), תש"ע-2010.

תקופת ההתקשרות: 6 חודשים

היקף כספי משוער:  267,500 ש"ח לכלל התקופה כולל מע"מ.

תאריך פרסום: 05.05.2024

עיקרי חוות דעת להתקשרות: ארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד הינו הספק היחיד המפעיל תכנית חברתית לבני החברה הערבית שהינה רלוונטית ומתאימה כהכנה ללימודים באקדמיה. מדובר בתכנית בשם "מסאר" אותה הארגון מפעיל מזה מספר שנים ולהלן עיקר תכולתה: צוות רכזות חברתיות; ליווי התכנית (ה"מכינה") מטעם האוניברסיטה בתהליכי השיווק; איתור ומיון של מועמדים; סדנאות העשרה; העצמה וכישורים רכים; סיורים בארץ ומפגשים עם נציגים של הקבוצות השונות החיות בה.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למנהלת המכרזים וזאת עד ליום 20.05.2024 בכתובת דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..לפנייה כאמור יש לצרף נימוקים ומסמכים רלוונטיים.