שירות ואחזקה למעליות של אלקטרה מתוצרת אוטיס

בכוונת אוניברסיטת חיפה להתקשר עם חברת אלקטרה מעליות בע"מ , כספק יחיד.

מהות ההתקשרות: שירות ואחזקה למעליות אלקטרה מתוצרת OTIS

מקור הסמכות: תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה

תקופת ההתקשרות: החל מיום 01.10.2023 עד 30.09.2024

היקף כספי משוער: 433,950 ש"ח כולל מע"מ.

תאריך פרסום: 12.09.2023

עיקרי חוות דעת להתקשרות: חברת אלקטרה בע"מ (להלן: "החברה") הינה המפיצה הרשמית והבלעדית בישראל של חברת OTIS הצרפתית ביחס למעליות וחלקי חילוף מתוצרת OTIS; החברה מחזיקה במלאי חלקי חילוף בשוטף המתאים למעליות המותקנות באוניברסיטה ולנוכח הקשר הישיר שלה ליצרן, יש לה יתרון משמעותי בזמינות החלפים הדרושים לביצוע תחזוקה ברמה גבוהה ובטיחותית. כמו כן, החברה  הינה בעלת יכולת אספקה מהירה מהיצרן במקרים מיוחדים ויכולת החלפה לרכיבים מקוריים בתקלות; לחברה ידע טכני ברמת השטח ויכולת אסקלציה טכנית ברמה המקומית וברמת היצרן; לחברה נגישות לעדכוני תוכנה ו-Recalls מיצרן המעליות.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למנהלת המכרזים וזאת עד ליום  27.09.2023 בכתובת דוא"ל  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. לפנייה כאמור יש לצרף נימוקים ומסמכים רלוונטיים.