בכוונת אוניברסיטת חיפה להתקשר עם אגד חברה לתחבורה בע"מ, כספק יחיד.

מהות ההתקשרות: רכישת הסדר נסיעה חופשי סמסטריאלי (רב-קו) עבור סטודנטים בקמפוס העיר וסטודנטים יוצאי אתיופיה לתואר ראשון

מקור הסמכות: תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה), תש"ע-2010.

תקופת ההתקשרות: 12 חודשים ו-4 תקופות אופציה בנות 12 חודשים כל אחת

היקף כספי משוער:  כ-1,100,850 ש"ח לכלל התקופה כולל מע"מ.

תאריך פרסום: 13.08.2023

עיקרי חוות דעת להתקשרות: בהתאם למצב העניינים בפועל, אגד הינה החברה היחידה אשר מפעילה קווי אוטובוס במסלול הנסיעה בין קמפוס הכרמל לבין קמפוס העיר, ובמרחב אזור אוניברסיטת חיפה, על כן היא היחידה אשר מחזיקה בהסדרי נסיעה רלוונטיים למסלולי הנסיעה הנדרשים לתלמידי האוניברסיטה הזכאים. לכן, ובהתאם למצב הדברים בפועל, אגד הינה היחידה שמסוגלת לבצע את נושא ההתקשרות.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למזכיר הוועדה וזאת עד ליום 24.08.2023 בכתובת דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..לפנייה כאמור יש לצרף נימוקים ומסמכים רלוונטיים.