שכירת מתחם הנמצא ברחוב פלמר 1, קומה 2, עבור כיתות לימוד בקמפוס העיר

בכוונת אוניברסיטת חיפה להתקשר עם חברת הכשרת היישוב בישראל בע"מ, כספק יחיד.

מהות ההתקשרות: שכירת מתחם הנמצא ברחוב פלמר 1, קומה 2, עבור כיתות לימוד בקמפוס העיר

מקור הסמכות: תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה), תש"ע-2010.

תקופת ההתקשרות: 24 חודשים ואופציה של 12 חודשים

היקף כספי משוער:  כ-313,440 ש"ח לכלל התקופה כולל מע"מ.

תאריך פרסום: 13.08.2023

עיקרי חוות דעת להתקשרות: בהתאם למצב העניינים בפועל, חברת הכשרת היישוב הינה היחידה שיכולה לבצע את מהות ההתקשרות, מהטעמים שלהלן: המושכר נמצא בסמיכות קרובה מאוד למתקני האוניברסיטה ברחוב הנמל ולכן מתאפשרת נגישות יעילה לסטודנטים הנדרשים לעבור בין המתחמים במהלך היום; כל היחידות שישמשו ככיתות עבור התוכנית להתפתחות הילד, נמצאות במבנה אחד ומשכך תתאפשר הוראה מיטבית של התוכנית בשני מחזורי הלימוד; הימצאות רוב כיתות הלימוד השכורות ע"י האוניברסיטה בבניין אחד תאפשר תמיכה ותפעול שוטף של צוותי האוניברסיטה באופן יעיל; הזמינות בכיתות לימוד נוספות שכבר יוכלו להיות בשימוש בתחילת שנה"ל תשפ"ד.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למזכיר הוועדה וזאת עד ליום 24.08.2023 בכתובת דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..לפנייה כאמור יש לצרף נימוקים ומסמכים רלוונטיים.