מתן שירותי ייעוץ בתחומי המדיניות, הרגולציה, קשרי הממשל והדרכה בהיבט הקיימות

מהות ההתקשרות: מתן שירותי ייעוץ בתחומי המדיניות, הרגולציה, קשרי הממשל והדרכה בהיבט הקיימות

מקור הסמכות:תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה) תש״ע-2010

תקופת ההתקשרות: 6 חודשים

היקף כספי משוער לכל תקופת ההתקשרות: 180,000 ש"ח כולל מע"מ

תאריך פרסום: 01.06.2023

עיקרי חוות דעת להתקשרות:בשנת תשפ"א השיקה האוניברסיטה תפיסה אסטרטגית חדשה המבוססת על מדדי הקיימות של ארגון האומות המאוחדות (ה-SDG). במסגרת זו, פועלת האוניברסיטה לקידום היבטים שונים של קיימות, החל מקידום מחקרים, דרך תפעול יעיל יותר וכלה בשיפור היעילות האנרגטית וצמצום הפליטות של חומרים מזיקים לסביבה, במישרין ובעקיפין. חלק מהותי בתכנית האסטרטגית התמקד בנראות הקמפוס ובקידום הקיימות בהיבט התפעולי כדוגמת הקמת חוות קולטנים פוטו-וולטאים על גבי גג הבניין הראשי, התקנת עמדות טעינה לרכבים חשמליים, טיפוח תחום ההדרכה וההוראה בתחום הקיימות ועוד. לפיכך, האוניברסיטה מבקשת להתקשר עם מר שמואל בוקר, כיועץ בתחומי המדיניות, רגולציה, קשרי ממשל והדרכה בהיבט הקיימות. מר בוקר כיהן במגוון תפקידים בכירים בשירות הציבורי, בין היתר הקים את מערך ההדרכה הנוכחי של משטרת ישראל במכללה הלאומית לשוטרים והוא בעל רשת קשרים ענפה, שעשויה לסייע לאוניברסיטה מאוד בקידום מטרותיה שתוארו לעיל. מר בוקר הינו המומחה היחיד בארץ המשלב ניסיון מעשי רב וקשרי ממשל אישיים אותם רקם במרוצת השנים – יתרונות הנחוצים לצורך נושא ההתקשרות ולקידום סיכוייה של האוניברסיטה ליהנות מקידום ופיתוח תחום הקיימות.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למנהלת המכרזים וזאת עד ליום 14.06.2023 בכתובת דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.