אספקת רישוי ותמיכה למערכות GIS מסוג Esri

בכוונת אוניברסיטת חיפה להתקשר עם חברת סיסטמטיקס טכנולוגיות ר.ג. בע"מ, כספק יחיד.

מהות ההתקשרות: אספקת רישוי ותמיכה למערכות GIS מסוג Esri

מקור הסמכות: תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה), תש"ע-2010.

תקופת ההתקשרות: 36 חודשים

היקף כספי משוער:  כ- 162,338 ש"ח לכלל התקופה כולל מע"מ.

תאריך פרסום: 23.05.2024

עיקרי חוות דעת להתקשרות: מערכות ה-GIS של Esri מהוות בסיס מקצועי וטכנולוגי למחקרים רבים הנערכים באוניברסיטה, וכן בסיס מקצועי וטכנולוגי למספר רב של קורסים בפקולטות השונות. ניהול הדאטה והשימוש בנתונים הגיאוגרפיים במסגרת ההוראה והמחקר כאמור לעיל, נעשה באמצעות המערכות של Esri. נכון למצב הדברים הקיים בפועל נכון להיום, חברת סיסטמטיקס טכנולוגיות ר.ג. בע"מ הינה הספק היחיד המסוגל לספק רישוי ותמיכה למערכות הנ"ל.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למנהלת המכרזים וזאת עד ליום 05.06.2024 בכתובת דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..לפנייה כאמור יש לצרף נימוקים ומסמכים רלוונטיים.