בכוונת אוניברסיטת חיפה להתקשר עם חברת הכשרת היישוב בישראל בע"מ, כספק יחיד.

מהות ההתקשרות: שכירת מתחם הנמצא ברחוב פלמר 1, קומה 2, עבור כיתת לימוד נוספת בקמפוס העיר, קומה 6

מקור הסמכות: תקנה 3(18) לתקנות חובת המכרזים (התקשרויות של מוסד להשכלה גבוהה), תש"ע-2010.

תקופת ההתקשרות: 24 חודשים ואופציה של 12 חודשים

היקף כספי משוער:  216,032 ש"ח לכלל התקופה כולל מע"מ.

תאריך פרסום: 30.04.2024

עיקרי חוות דעת להתקשרות: בהתאם למצב הדברים בפועל, חברת הכשרת היישוב הינה היחידה שיכולה לבצע את מהות ההתקשרות, מהטעמים שלהלן: המושכר נמצא בסמיכות קרובה מאוד למתקני האוניברסיטה ברחוב הנמל ולכן מתאפשרת נגישות יעילה לסטודנטים הנדרשים לעבור בין המתחמים במהלך היום; היחידה נמצאת במתחם אחד מרווח וכמעט ללא עמודים המאפשר הקמת כיתה גדולה של עד 70 תלמידים.ות, בהתאם לצורכי האוניברסיטה ההולכים וגדלים; הימצאות רוב כיתות הלימוד השכורות ע"י האוניברסיטה בבניין אחד תאפשר תמיכה ותפעול שוטף של צוותי האוניברסיטה באופן יעיל; הזמינות המיידית של המושכר חשובה ותאפשר היענות מיידית לצורך הדחוף של האוניברסיטה בכיתות לימוד נוספות שכבר יוכלו להיות בשימוש במהלך סמסטר ב', שנה"ל תשפ"ד.

אדם הסבור כי קיים גוף/ארגון אחר המסוגל לבצע את ההתקשרות ולספק את כל השירותים/טובין המבוקשים במלואם רשאי לפנות למנהלת המכרזים וזאת עד ליום 15.05.2024 בכתובת דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..לפנייה כאמור יש לצרף נימוקים ומסמכים רלוונטיים.